Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuid


5 augustus 2010

---

Doe mee met expositie `Geluk'

4 augustus 2010

Stichting Sectio Divina maakt voor de expositie 'Geluk' een verzameling van alle bijzondere momenten van Amsterdammers.

Welk voorwerp staat voor uw geluk en meest dierbare herinneringen? Het eerste paar schoentjes van uw dochter, het sieraad van een dierbare of een foto van de eerste warme zonnestralen of misschien wel heel iets anders?

Heeft u een uniek voorwerp wat symbool staat voor uw geluk en daarbij een mooi verhaal doe dan mee aan de expositie 'Geluk door en voor de bewoners van Amsterdam.

Doe mee

Doe mee en sta uw unieke voorwerp een maand af of laat deze fotograferen. U kunt contact op nemen met Stichting Sectio Divina voor een afspraak om uw voorwerp (eventueel bij u thuis) te laten fotograferen.

De expositie is te zien in september en oktober in het Basisburo, Cultuurhuis Diamantslijperij /Asschergebouw, Tolstraat 129 en de expositieruimte van boekhandel Jimmink, Rooseveltlaan 62.

Opening

De expositie wordt geopend op zaterdag 4 september om 17.00 uur door stadsdeelwethouder kunst & cultuur Simone Kukenheim op de locatie Basisburo.

Meer info

Voor deelname of vragen over de expositie kunt u contact opnemen met de Stichting Sectio Divina info@sectiodivina.nl www.sectiodivina.nl telefoon 020 679 9909