Gemeente Baarn

Genomineerden fotowedstrijd âDit is Vorstelijk Baarnâ bekend

In het kader van de jaarlijkse open Gemeentedag op zaterdag 4 september is er een fotowedstrijd voor inwoners gehouden, met als thema: âDit is Vorstelijk Baarnâ. Waarom woont of werkt u graag in Baarn? Wat maakt Baarn voor u bijzonder?

Een jury onder leiding van waarnemend burgemeester Vries was vol lof over de kwaliteit van de ingezonden fotoâs. Uit de inzendingen zijn de volgende drie fotografen genomineerd: Dhr. De Poel, Dhr. F. Lammers en Mevr. J. Kalsbeek.

De bekendmaking van de winnaar is aanstaande zaterdag 4 september. Dan onthult waarnemend burgemeester Vries om 11.00 uur op het bordes van het gemeentehuis aan de Laanstraat welke foto de omslag van de Gemeentegids Baarn 2011gaat verfraaien. De winnaar krijgt de foto op canvas uitgereikt. Tevens stelt Akse Media BV, de uitgever van de gemeentegids, VVV bonnen beschikbaar voor de eerste, tweede en derde plaats.

Alle inzendingen worden tijdens de open Gemeentedag op zaterdag 4 september tentoongesteld in het gemeentehuis. Maar liefst tien mooie afbeeldingen zijn als ansichtkaart gratis verkrijgbaar bij verschillende gemeentelijke afdelingen. Een mooie gelegenheid om de hele collectie âDit is Vorstelijk Baarnâ te verzamelen!