Politie Gelderland-Zuid

Onenigheid op straat

Tiel, 04-09-2010 o Vrijdagavond rond elf uur werden politieagenten verzocht om naar de Oliemolenwal in Tiel te gaan omdat daar onenigheid zou zijn op straat. Hierbij zou gedreigd zijn met een mes.

Surveillerende agenten reden naar het opgegeven adres in Tiel. Daar waren veel mensen op straat alleen was de man die bedreigd had met een mes, er al vandoor gegaan. Twee agenten op een mountainbike en een agent in een auto keken in het centrum uit naar deze man, waarvan getuigen een signalement hadden opgegeven. Ondertussen namen andere agenten een aangifte van bedreiging op en verklaringen van getuigen.

Verzet
Bij het Kalverbos werd de man gezien en aangesproken door een agent. De agent vroeg of de man, een 19-jarige man uit Tiel, wilde meekomen maar de man verzette zich hevig. De agent werd geholpen door een passant om de man in bedwang te houden. De twee bikeragenten hielden een groot aantal omstanders op afstand. Uiteindelijk kon de verdachte worden aangehouden op verdenking van bedreiging en is overgebracht naar het politiebureau in Tiel. (13)

Laatst gewijzigd 04-09-2010 13:25 | © Regio Gelderland-Zuid |