Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 04-09-2010

Gesignaleerde draagt dolk

ROOSENDAAL - De politie heeft gistermiddag in de Vrouwenhoflaan een 25-jarige man uit Halsteren aangehouden. Tijdens een bekeuringssituatie bleek dat hij nog een openstaand vonnis van 435 Euro had. Omdat hij deze boete niet kon betalen mocht hij mee naar het bureau. Tijdens de aanhouding troffen de agenten een dolk in zijn kleding aan. Het wapen is in beslag genomen.

Winkeldief loopt tegen de lamp

ROOSENDAAL - De politie heeft gistermiddag in een supermarkt een 34-jarige inwoner uit Oud Gastel aangehouden voor winkeldiefstal. Medewerkers van de zaak spraken de man voorbij de kassa aan nadat het alarm in werking trad. Gewaarschuwde agenten namen hem over. op het bureau verklaarde hij uit geldgebrek gehandeld te hebben.

Man uit bedreigingen bij deurwaarder

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft gisteren een 50-jarige inwoner uit Bergen op Zoom aangehouden voor bedreiging. De man ging verhaal halen bij een deurwaarderskantoor aan de Gagelboslaan. In het pand uitte hij doodsbedreigingen in de richting van een 30-jarige medewerkster. De politie werd gealarmeerd die de hem korte tijd later arresteerde. De medewerkster deed aangifte.

Politie haalt onder invloed verkerende bestuurder van de weg

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft gisterochtend in het Wilgenhof een 24-jarige automobilist uit Bergen op Zoom aangehouden. Agenten namen poolshoogte na een ontvangen melding van een lastig persoon op het Zonneplein. Daar troffen ze in een auto een man aan die kennelijk onder invloed verkeerde. Bij het zien van de agenten gaf de man gas en reed met opgestoken middelvinger weg. In het Wilgenhof eindigde zijn rit. Tijdens de aanhouding die volgde verzette de verdachte zich en uitte woordelijke doodsbedreigingen in de richting van de agenten. Om de man onder controle te krijgen pasten de agenten geweld toe.


Laatst gewijzigd 04-09-2010 13:09 | © Regio Midden en West Brabant |