Gemeente Lelystad

Gemeente presenteert kavelinformatie op Consubeurs

Dinsdag 17 augustus 2010

Tijdens de gratis toegankelijke Consubeurs in het weekend van 4 en 5 september geeft de gemeente uitgebreide informatie over beschikbare kavels in de stad. De Consubeurs vindt plaats op het grasveld naast het Agoratheater.

Warande

De opening wordt zaterdag 4 september om 9.30 uur verricht door wethouder Jop Fackeldey. In de gemeentestand is veel informatie over wonen in Lelystad te vinden. Er zijn nog diverse kavels te koop in Warande, een nieuwe woonwijk die plaats biedt aan 8.500 woningen waaronder 2000 vrije kavels, in een uitzonderlijk groene en waterrijke omgeving.

Jol, Galjoen en Schoener-West

Extra aandacht wordt besteed aan de kavels in de wijken Jol en Galjoen. Hier zijn nog drie kavels per wijk te koop. Primeur is de verkoop van negen bungalowkavels in Schoener-West, die eerst te koop werden aangeboden onder collectief particulier opdrachtgeverschap. De vrije kavels dienen nog steeds te voldoen aan de eerder gestelde eisen van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. Op de beurs kunnen geĂŻnteresseerden zich hiervoor inschrijven. Daarnaast is in Schoener-West ook nog een aantal andere particuliere bouwkavels te koop.

Uitgebreide informatie

In de stand is een tafel aanwezig met daarop de plattegrond van Lelystad, zodat goed zichtbaar is waar de kavels precies liggen. Daarnaast geven diverse foto's en plattegronden nog meer informatie en worden de bezoekers uitgenodigd om te komen praten over de mogelijkheden. Wilt u nu al meer weten over de beschikbare kavels of wonen in Lelystad, kijk dan op de woonpagina's op deze website.

Lokale insteek

De Consubeurs is voor de gemeente Lelystad een goede manier om zich te presenteren. Vorig jaar is de beurs goed bevallen. Juist de lokale insteek met ondernemers uit Lelystad maakt dat er een heel gezellige en ontspannen sfeer is, waar Lelystedelingen elkaar kunnen treffen. Ja