Gezellige Jaarmarkt Kedichem


KEDICHEM, 20100819 -- Voor de 33ste keer wordt op zaterdag 4 september a.s. de jaarmarkt op het gezellige kerkplein in Kedichem gehouden. Bijna 30 oude & nieuwe standhouders met een zeer gevarieerd aanbod hebben zich inmiddels aangemeld bij de vrijwilligers van de Kedichemse Bibliotheek die de organisatie in handen hebben.

Het belooft weer een gezellige happening te worden! Zo kunnen bezoekers lekker snuffelen tussen boeken, allerhande snuisterijen- en hobbyartikelen, brocante en 2e hands spullen. Naast bijna alle locale verenigingen is ook de modelbouw club Gorinchem weer present. Zij inspireren bezoekers met hun modelspoorbaan waar treintjes langs bestaande gebouwen uit ondermeer Arkel, Schoonrewoerd en Leerdam rijden. Nieuw dit jaar is de verkoop van `Zicht op Kekum' verjaardagskalenders met prachtige foto's uit de omgeving van het Lingedorp.

Bijna traditioneel is het winnen van mooie prijzen bij het Rad van Avontuur. Daarnaast zijn er vele andere activiteiten, zoals sjoelen, darten en schieten. Speciaal voor de kinderen wordt om 15.30 uur de Rabobank Ballonnenwedstrijd gehouden.

Kedichem is centraal gelegen tussen vestingstad Gorinchem en glasstad Leerdam. U bent van harte welkom op zaterdag 4 september a.s. op het centrale Kerkplein in Kedichem. De rommelmarkt start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Entree & parkeren: gratis. Voor geĂŻnteresseerde standhouders zijn nog enkele kramen te huur. Meer info: vanhouwelingen@chello.nl





Ingezonden persbericht