Ingezonden persbericht


Persbericht:

Artiesten bekend Teun Ten Top en AVRO muziekgala Tribute Toon Hermans

AVRO en L1 registreren unieke evenementen Markt Sittard op tv

Op zaterdag 4 en zondag 5 september staat de Markt van Sittard geheel in het teken van Toon Hermans. Zaterdag met een Limburgse Avond, Teun Ten Top, en zondag met het AVRO Muziekgala: Tribute Toon Hermans.

Een groot doorzichtig podium op de Markt, de avond valt. De markt en haar markante gevels zijn sfeervol uitgelicht en bezoekers zingen mee met de liedjes van Toon. Dat is de sfeer die met beide concerten wordt neergezet in het evenementjaar Toon 2010.

Gratis entree voor Teun Ten Top!

Tijdens de Limburgse Muziekavond, Teun Ten Top op zaterdag 4 september brengen Jack Vinders, Renée van Wegberg, Erwin en vele anderen onder begeleiding van de Mo Jones Big Band de liedjes van Toon in dialect ten gehore. Ook worden er unieke fragmenten van Toon op groot scherm getoond. L1 registreert dit concert. De uitzenddatum is nog niet bekend.

De entree is gratis. Het concert begint om 21.00 uur.

AVRO Muziekgala: Tribute Toon Hermans

Guus Meeuwis, Karin Bloemen, Stef Bos, Rowwen Hèze, Sara Kroos en Jurk. Dat zijn de grote namen die optreden tijdens het AVRO Muziekgala op zondag 5 september. De artiesten brengen dierbare liedjes van Toon ten gehore onder begeleiding van het Metropole Orkest. De presentatie is in handen van Chantal Janzen. De AVRO registreert dit muziekgala en zendt het spektakel uit op 11 september om 20.10 uur op Nederland 2. In aanloop naar het muziekgala brengt de AVRO van 16 augustus t/m 16 september wekelijks ook een aantal compilaties van de One Man Shows van Toon.

Kaartverkoop

Teun Ten Top en het AVRO Muziekgala mag u niet missen. De entree voor het AVRO Muziekgala is ¤ 10,-. Kaarten zijn vanaf woensdag 14 juli te koop bij de VVV Limburgwinkel in Sittard en via www.toon2010.nl.

Toon 2010

Teun Ten Top en het AVRO Muziekgala: Tribute Toon Hermans zijn onderdeel van het evenementjaar Toon 2010. Kijk voor meer informatie op www.toon2010.nl