Ingezonden persbericht


Beleef een nacht vol verhalen in de literaire nachtclub Museumnacht Den Haag, zaterdag 4 september

19:30 - 02:00 uur

Zoetgevooisde stemmen, welgekozen woorden en zwoele blikken willen je op zaterdag 4 september literair verleiden. Tijdens de eerste Haagse Museumnacht worden het Letterkundig Museum, de Koninklijke Bibliotheek en het Nationaal Archief omgetoverd tot een literaire nachtclub. Laat je verrassen door Aaf Brandt Corstius en Machteld van Gelder of overrompelen door Khalid Boudou en Ronald Giphart. Zij geven een wervelende floorshow van favoriete teksten en hilarische anekdotes. Huub van der Lubbe verzorgt een intiem akoestisch optreden.


19.30 uur Start


20.05 uur Khalid Boudou


20.40 uur Aaf Brandt Corstius & Machteld van Gelder
21.15 uur Khalid Boudou

21.50 uur Aaf Brandt Corstius & Machteld van Gelder
22.25 uur Ronald Giphart

23.00 uur Huub van der Lubbe

23.30 uur Ronald Giphart

24.00 - 02 00 uur Dansûh

Kom langs voor een literaire lapdance of gewoon om lekker te 'dansûh' op de beats van de dj. En wat staat er in je tenen geschreven? De tenenlezer vertelt het je. Wie nog niet genoeg heeft van proza en poëzie, kan Oudhollands boekhappen of de twitterfontein laten overlopen.

Toegang
Met een passe-partout krijg je toegang tot alle deelnemende instellingen. Kaarten kosten ¤ 10 in de voorverkoop, de deurprijs is ¤ 12,50.

Bereikbaarheid
Twee minuten lopen vanaf Den Haag Centraal. Gratis parkeren op het parkeerterrein voor het Koninklijke Bibliotheek-gebouw. De Museumnacht-pendelbus stopt elke 10 minuten voor de deur.

Kijk voor meer informatie op www.letterkundigmuseum.nl / www.museumnachtdenhaag.nl./




Ingezonden persbericht