Gemeente Lingewaard

September fortenmaand

In deze speciale fortenmaand wil Fort Pannerden natuurlijk zoveel mogelijk mensen extra laten kennismaken en genieten van alles wat het Fort te bieden heeft!

Op de zaterdagen 4, 11 en 25 september en de zondagen 5, 12 en 26 september opent Fort Pannerden wederom van 12.00 uur tot 17.00 uur haar deuren voor bezoekers.
Op genoemde dagen kunt u onder begeleiding van de vrijwilligers van de Vereniging Vrienden van
Fort Pannerden het fort bezoeken en met eigen ogen het resultaat van de
1e fase van de restauratie bekijken. De kosten voor een rondleiding bedragen 2,50. (laatste rondleiding start om 16.00 uur).

Belangrijk aandachtspunt voor de openstelling van Fort Pannerden is de veiligheid van de bezoekers. Daarom ook is er geen mogelijkheid het fort op eigen gelegenheid te verkennen. Wij vragen om uw begrip wanneer specifieke ruimtes of onderdelen van het fort om veiligheidsredenen niet betreden kunnen worden.

Wij verzoeken alle bezoekers met klem het fort per fiets te bezoeken. Er is slechts beperkte parkeergelegenheid rondom de Sterreschans en met de fiets kunt u tot aan de toegang van het fort komen.

In het weekend van 11 en 12 september a.s. is er voor de bezoekers een speciaal huifkarvervoer vanaf de dijk naar het fort!

(Geplaatst: 24 augustus 2010)