Vereniging FME-CWM


---

Handelsmissie

Matchmakingreis voor medische technologie in Mexico

Datum: 5 t/m 9 september 2010
Locatie: Mexico

Van 5 tot en met 9 september 2010 kunnen Nederlandse bedrijven in de medisch technologische sector deelnemen aan een matchmakingmissie naar Mexico. De Vereniging FME-CWM (FME), Holland HealthTech (HHT), en de Task Force Health Care (TFHC) organiseren deze missie in opdracht van NL EVD Internationaal, welke deze activiteit in het kader van het CPA-programma financiert.

Deze missie geeft u de mogelijkheid inzicht te verkrijgen in de enorme kansen die Mexico momenteel biedt. U kunt in direct contact komen met relevante Mexicaanse partijen.

De missie omvat:

* Zeven tot negen individuele afspraken met voor u relevante Mexicaanse partijen, die anders niet of moeilijk traceer- of bereikbaar zijn (bijvoorbeeld agenten, distributeurs, producenten, inkopers van private- of publieke instellingen).
* Deelname en spreektijd op een groot opgezet congres in Mexico City: `Dutch Healthcare Solutions for Mexico'.
* Collectieve bezoeken aan private en publieke ziekenhuizen, het ministerie van Volksgezondheid en zorgverzekeraars in Mexico City en Monterrey, waar deelnemers kennismaken met voor hen relevante departementen en personen.

* Inzicht in de mogelijkheden die de Mexicaanse medische markt wel en niet biedt, via gesprekken en contactmomenten met experts, deskundigen en kenners.

* Toegang tot en beschikking over een professionele (lokale) consultant die bekend is met de Mexicaanse markt.
* Kennisdeling en mogelijk samenwerken met de Nederlandse organisaties binnen de delegatie. Door de strikte ketenbenadering komt u automatisch in contact met interessante bedrijven uit uw branche.

* Tenslotte wordt u 'meegenomen' in diverse Mexicaanse publicaties. U kunt hierbij denkan aan persberichten en de missiebrochure. Hierdoor wordt uw bedrijf breed onder de aandacht gebracht.

Doel missie

Doelen van de missie zijn: u in enkele dagen inzicht te verschaffen over de Mexicaanse medische markt en haar kansen, exportbevordering en langdurige relaties creëren, u te informeren over sociale, juridische, economische, politieke en financiële aspecten van het zakendoen in Mexico én u in direct te contact brengen met mogelijke agenten, distributeurs en potentiële partners. Het uiteindelijke streven is het aandeel van de Nederlandse medisch technologische sector in de Mexicaanse medisch markt aanzienlijk te vergroten door onbenutte kansen te verzilveren (zie bijlage A voor meer marktinformatie).

Begeleiding op maat

Door individuele intakegesprekken en regelmatig contact voorafgaand aan de reis, kunnen wij ervoor zorgen dat u met de door u gewenste partijen in contact wordt gebracht. Na uw aanmelding wordt een eerste intakegesprek met u gepland op 9 en 10 juni 2010. Dit zodat FME en de lokale consultant een volledig beeld krijgen van uw wensen.

Deelnemersbijeenkomst

Op 8 juli 2010 zal er een deelnemersbijeenkomst plaatsvinden op een centrale plek in het land. Tijdens deze vergadering wordt u op de hoogte gebracht van het algemene, maar ook uw individuele programma.

Aanmelden en kosten

U kunt zich tot 28 mei 2010 aanmelden via de NL EVD Internationaal website(www.agentschapnl.nl/cpa/mexicomedisch). Na uw aanmelding nemen wij contact met u op. Kosten voor deelname aan de reis naar Mexico bedragen EUR 500,- (excl. btw) per deelnemend bedrijf. De bijkomende individuele kosten, zoals reis- en verblijfkosten, lokaal transport en eventueel vertaaldiensten zijn voor eigen rekening.

Op de missie naar Mexico zijn de 'Algemene voorwaarden van vereniging FME-CWM voor deelname aan door de afdeling Internationaal Ondernemen georganiseerde activiteiten' van toepassing (zie bijlage B).

____________________ ____________________ ____________________