KRO

Nieuw op 3FM: KRO's PS Radio

Uitzenddatum: 05/09/2010

Op 5 september start KRO's PS Radio waarin Paul Rabbering en Sofie van den Enk herkenbare thema's voor jonge volwassenen behandelen. Elke zondag staat een kwestie op het gebied van liefde, relaties en seks centraal, die aan de hand van persoonlijke ervaringen van luisteraars op een toegankelijke manier wordt behandeld.

Paul Rabbering en Sofie van den Enk praten in het twee uur durende programma over thema's als 'Hoe was jouw eerste keer?', 'Kun je vriendschap hebben met je ex?', `Gebruik je wel of geen voorbehoedsmiddelen?' of 'Hoe ben je uitgekomen voor je geaardheid?'. Luisteraars kunnen reageren via telefoon, internet en twitter. De boeiendste en meest waardevolle reacties komen in de uitzending, daarnaast heeft het programma enkele vaste items zoals de Versiertip van de Week en de Speeddate.

KRO's PS Radio richt zich op tieners en begin twintigers. Het programma is niet bedoeld om luisteraars afgeronde adviezen te geven. Paul en Sofie zijn geen deskundigen, maar eerder de grote broer en zus met iets meer levenservaring die een luisterend oor bieden. De ervaringen van mensen die in de uitzending te horen zijn, kunnen de luisteraars wel inspireren of nieuwe inzichten bieden. PS Radio past in de doelstelling van de KRO om met zijn programma's een verbindende rol in de samenleving te spelen door middel van bijzondere verhalen van gewone mensen.

KRO's PS Radio, vanaf 5 september elke zondag van 20.00 tot 22.00 uur op 3FM.

Meer informatie

Voor persvragen/ interviewverzoeken: