Vereniging FME-CWM


+ Contact

---

Handelsmissie

Economische missie Shanghai, Singapore en Hong Kong

Datum: 5 t/m 10 september 2010
Locatie: Azië

Wilt u zakendoen in Shanghai, Singapore en Hong Kong? Ga dan van 5 tot en met 10 september 2010 mee met de economische missie onder leiding van demissionair minister Camiel Eurlings van Verkeer en Waterstaat. Tijdens de missie brengt u een bezoek aan Shanghai, Singapore en Hong Kong.

Het thema van de missie is 'Smart and Sustainable Transport and Logistics'. Bedrijven die actief zijn in de volgende sectoren worden uitgenodigd deel te nemen aan deze missie:
Supply chains: maritiem/logistiek, havensamenwerking, logistieke dienstverlening, binnenvaart, intermodaliteit, luchtvaart, ICT/datatransfer.
Urban transport: Intelligent traffic systems, verkeersmanagement, verkeersveiligheid, electronic vehicles, duurzaam stedelijk verkeer.

Voorlopig programma

Shanghai 5-7 september
Singapore 8 september
Hong Kong 9-10 september


* Ronde Tafel 'Smart and Sustainable Intermodal Transport and Logistics in the Yangtze corridor' (Shanghai 6 september), georganiseerd door het Azië Platform voor Transport, Logistiek en Infrastructuur;

* Ronde Tafels 'Smart and Sustainable Transport and Logistics in Global Airport/Seaport Hubs' (Shanghai 6 september, Singapore 8 september en Hong Kong 9 september, georganiseerd door Havenbedrijf Amsterdam en Rotterdam en Schiphol; De Ronde Tafels in Shanghai zijn een gezamenlijke activiteit van Schiphol, Havenbedrijf Amsterdam en Rotterdam en het Azië-platform;
* Conference on Responsible Transport in Shanghai (in samenwerking met TNT en Connekt);

* Seminars 'Smart and Sustainable Public Transport in Urban Areas' (Singapore 8 september Hong Kong 9 september), georganiseerd door Connekt/ITS Netherlands;

* Bezoek aan Expo Shanghai 2010;

* Holland Trade Dinners/Lunch in Shanghai, Singapore en in Hong Kong, met de mogelijkheid om uw bestaande zakelijke relaties hiervoor uit te nodigen;

* Bedrijfsbezoek(en);

* Activiteiten ter promotie van Nederland als aantrekkelijk investeringsland, Holland branding;

* (De)briefings in aanwezigheid van de minister.

Aanmelden en kosten

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 7 juli 2010 via www.agentschapnl.nl/missies/verkeer. De kosten bedragen EUR 750,- per bedrijf. Reis- en verblijfskosten en kosten voor bijvoorbeeld individueel transport zijn voor eigen rekening.

De organisatie is in handen van NL EVD Internationaal, in samenwerking met het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Mocht vóór de vertrekdatum een nieuw kabinet zijn geïnstalleerd, dan wordt deze missie geleid door de nieuwe minister van Verkeer en Waterstaat of door de directeur-generaal Luchtvaart en Maritieme Zaken.

Meer informatie

NL EVD Internationaal, Jos Hermsen, T (088) 602 10 78, E jos.hermsen@agentschapnl.nl