Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Gratis dagje avontuur voor jong en oud

Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe ridders, jonkvrouwen en Romeinen vroeger leefden? Wil jij dit van dichtbij meemaken? Ga dan mee terug in de tijd op de Spieren voor Spieren Dag en ontdek de wereld van de geschiedenis in Archeon.

Spieren voor Spieren Dag Ontdek de geschiedenis in Archeon Neem een kijkje in de prehistorische hutten, Romeinse gebouwen en middeleeuwse huizen en ontmoet de oorspronkelijke bewoners. Ga op jacht met een prehistorische jager, schiet in de roos bij het boogschieten of maak zelf een buidelzakje. Beleef een spectaculair riddertoernooi met ridders op paarden. Duik weg voor de valken, gieren en uilen tijdens de vogelshow.

Een spetterend muziekoptreden ontbreekt natuurlijk ook niet op de dag. Van welke artiest of groep zullen wij dit jaar de hits horen? En zoals elk jaar heb jij ook nu weer de kans om handtekeningen te verzamelen van bekende topsporters of om met jouw helden op de foto te gaan.

Kortom, de Spieren voor Spieren Dag belooft voor jong en oud een dag vol avontuur en belevenis te worden.

Spieren voor Spieren Dag - 5 september 2010
Stichting Spieren voor Spieren organiseert jaarlijks de Spieren voor Spieren Dag. Deze bijzondere dag is speciaal voor kinderen met een spierziekte, hun directe familie en genodigden die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de Stichting. Na 't Land van Ooit, het Dolfinarium en Safaripark Beekse Bergen gaat Spieren voor Spieren dit jaar terug in de tijd in Archeon.

Geef je op!
Wil jij er ook bij zijn op de Spieren voor Spieren Dag? Schrijf je dan voor 25 augustus in via het inschrijfformulier of kijk voor meer informatie op de website van Spieren voor Spieren.

Informatie
Datum: zondag 5 september 2010
Locatie: Archeon, Alpen aan de Rijn
Tijden: 10:00 uur - 17:00 uur


01 juli 2010