Gemeente Echt-Susteren


Cycling Tour op 5 september

Kernenomloop ook voor recreanten, trimmers en wielertoeristen

De categorie trimmers krijgt op zondag 5 september 2010 de gelegenheid om de 1e omlooplus van het middagparcours voor Elite en Beloften renners te rijden. Het inschrijven voor deze tour is GRATIS. Het peloton wordt voorafgegaan door een geluidswagen en een beveiligingswagen en duidelijk herkenbare meefietsende voorrijders. Voor de nodige veiligheid rijden gemotoriseerde verkeersregelaars en politie mee. Meedoen? Schrijf je vóór 1 september in.

Recreatieve tocht in plaats van een wedstrijd

Het gaat om een recreatieve tocht en zeker niet om een wedstrijd. De voorrijders zijn volledig op de hoogte van de route en de eventuele âknelpuntenâ. Zij bepalen het tempo (ca. 25 km per uur) en mogen niet door de deelnemers worden gepasseerd. Deelname is alleen mogelijk met een racefiets, dus geen ATB of mountainbike. Het dragen van een valhelm is verplicht. Inschrijven via de website: www.kernenomloop.nl

Klaar voor de start!
Aan de Noordzijde van de Nieuwe Markt in Echt wordt om 9.00 uur gestart, voor een tour van 81 km door bijna alle gehuchten en woonkernen van onze prachtige gemeente Echt-Susteren. Tussen 11.45 uur en 12.00 uur wordt het peloton terug verwacht op de Nieuwe Markt.

Parkeergelegenheid
Wij adviseren de deelnemers aan de Cycling Tour gebruik te maken van de parkeerplaatsen nabij supermarkt EM-Tàof bij de GAMMA, gelegen aan de Zuiderpoort of het Ursulineplein in het centrum. Deze parkeerplaatsen zijn ca. 300 meter van de Nieuwe Markt verwijderd.