Gemeente Son en Breugel


gezellige duurzame Jaarmarkt!

Kom op 5 september naar de gezellige duurzame Jaarmarkt!

Op de eerste zondag van september vindt ook dit jaar weer de Jaarmarkt in Son plaats. Het centrum van Son wordt die dag omgetoverd tot een gezellig markt met muziek, allerlei kramen, hapjes en drankjes en nog veel meer bedrijvigheid. Dit jaar is een bijzonder onderdeel van deze jaarmarkt de `duurzame markt'. Ondernemers uit Son en Breugel (en iets daarbuiten) hebben hun kraam gevuld met duurzame producten in de breedste zin van het woord: van zonnepanelen tot fair-trade producten en van een heerlijk biologisch wijntje tot een eerlijk stukje vlees.

Subsidies Duurzaam Bouwen
Gaat u (ver)bouwen en bent u benieuwd naar de subsidiemogelijkheden wanneer u uw woning energiezuiniger maakt? Heeft u interesse in zonne-energie, een warmtepomp of een energieneutrale woning? Kom ook daarvoor naar de duurzame markt in de jaarmarkt. U herkent de duurzame markt aan de `zonnebloem' bij de ingang of de kok die u er een biologisch wijntje en hapje aanbiedt!

]Nog veel meer
De Jaarmarkt is op zondag 5 september en duurt van 12.00 tot 17.30 uur. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om ook de andere kramen op de Jaarmarkt te bezoeken. Ook kunt u genieten van het blaaskapellenfestival, de verschillende kinderattracties, de terrassen, het Jeu de Boules doubletten promotietoernooi en de vele demonstraties.

Raadhuisplein 1 - 5691 AL Son en Breugel - Telefoon (0499) 491 491