Gemeente Asten

Thuis in Asten

Nieuw initiatief voor iedereen die woont of wil wonen in Asten:

"Thuis in Asten"

TiA Banner

Op zondag 5 september as. wordt een grootse informatiemarkt gehouden op het gebied van wonen, bouwen en verbouwen in Asten. Eenieder die geïnteresseerd is in wonen én leven in Asten vindt hier alle benodigde informatie over o.a. (nieuw)bouw, lopende/komende projecten en financiën.

Asten in spagaat
Er zit weinig beweging in de Astense Woonmarkt. Er worden weinig huizen verkocht, er wordt weinig gebouwd, projecten komen niet of zeer moeizaam tot stand, de landelijke politiek verkeert in een spagaat met betrekking tot de hypotheekrente-aftrek en de woonconsument ziet door de `bomen het bos niet meer'.

Opheldering
Voldoende aanleiding om opheldering te geven, vond de organisatie van "Thuis in Asten". Makelaars, notaris, projectontwikkelaars en hypotheekadviseurs zullen zondag 5 september de woonconsument en andere nieuwsgierigen informeren over de Astense situatie. Ook grote niet particuliere organisaties zoals de Gemeente Asten en Bergopwaarts zullen aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. Tot slot kunt u ideeën uitwisselen met (binnenhuis)architecten en interieurspecialisten en vertegenwoordigers van starters- en senioren adviescommissies.

Nieuw initiatief
Thuis in Asten is een nieuw initiatief van Roland Aarts en Nils van Hoek. Roland: "wij hebben gemerkt dat de (Astense) particulier veel vragen heeft omtrent wonen in Asten. Dat kan gaan over nieuwbouw, huren, verbouw of financiën. Met Thuis in Asten bieden wij iedereen één makkelijk toegankelijke markt, waar men antwoord krijgt op alle vragen."

Op zondag 5 september as. wordt een grootse informatiemarkt gehouden op het gebied van wonen, bouwen en verbouwen in Asten. Eenieder die geïnteresseerd is in wonen én leven in Asten vindt hier alle benodigde informatie over o.a. (nieuw)bouw, lopende/komende projecten en financiën. Er zit weinig beweging in de Astense Woonmarkt. Er worden weinig huizen verkocht, er wordt weinig gebouwd, projecten komen niet of zeer moeizaam tot stand, de landelijke politiek verkeert in een spagaat met betrekking tot de hypotheekrente-aftrek en de woonconsument ziet door de `bomen het bos niet meer'. Voldoende aanleiding om opheldering te geven, vond de organisatie van "Thuis in Asten". Makelaars, notaris, projectontwikkelaars en hypotheekadviseurs zullen zondag 5 september de woonconsument en andere nieuwsgierigen informeren over de Astense situatie. Ook grote niet particuliere organisaties zoals de Gemeente Asten en Bergopwaarts zullen aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. Tot slot kunt u ideeën uitwisselen met (binnenhuis)architecten en interieurspecialisten en vertegenwoordigers van starters- en senioren adviescommissies. Thuis in Asten is een nieuw initiatief van Roland Aarts en Nils van Hoek. Roland: "wij hebben gemerkt dat de (Astense) particulier veel vragen heeft omtrent wonen in Asten. Dat kan gaan over nieuwbouw, huren, verbouw of financiën. Met Thuis in Asten bieden wij iedereen één makkelijk toegankelijke markt, waar men antwoord krijgt op alle vragen."

Website
Thuis in Asten vindt plaats op zondag 5 september in Winkelcentrum Midas in Asten en begint om 13.00 uur en de toegang is vrij. Meer informatie over de deelnemende partijen vindt u op: http://www.thuisinasten.nl/