RTL Group

'Health Angels': twee inspirerende meiden met een missie

Op zondag 5 september start het vierde seizoen van Health Angels. Het gezondheidsprogramma wordt wederom gepresenteerd door de twee Angels Natasha van den Brand Horninge en Kim Kötter. Nieuw in deze reeks is dat in elke week een thema centraal staat. Zo is in de eerste aflevering te zien wat het belang van water is, en overvallen Natasha en Kim iemand op straat met een Healthy Make Over. Uiteraard mag een schoonheidsbehandeling hier niet bij ontbreken, en laten de dames hem of haar zien wat water voor het lichaam doet. Waarom is het goed om 1,5 liter water per dag te drinken? De missie van de Health Angels om Nederland gezonder te maken viert ook in deze reeks weer hoogtij. Het programma bevat ook onderdelen die vorige seizoenen al voorbijkwamen. Zo zoekt Natasha elke week naar een activiteit waarbij ze lichamelijk hard moet werken om daardoor juist achteraf heerlijk te kunnen ontspannen. Angel Kim neemt elke aflevering iemand mee naar een wellnessclub om helemaal tot rust te komen bij allerlei heerlijke behandelingen.
Verder wordt Health Angels dit seizoen verrijkt met een nieuwe kok: 2-sterrenchef Mario Ridder van de Zwethheul. Elke week kookt hij een gezond en verrassend gerecht dat ook eenvoudig thuis te maken is.

Uitzending RTL 4: wekelijks vanaf zondag 5 september om 15.55 uur

Website: www.healthangels.nl

---

losse fotos zijn op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Roos Franssen, via tel. 035- 671 8794 of via roos.franssen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.