Ingezonden persbericht


Zondag 5 september 2010, motortoerrit over ong. 150 kilometer.

MTC Motovatie organiseert opnieuw een prachtige toertocht.

Zondag 5 september aanstaande organiseert MTC Motovatie uit Amstelveen de Motovatierit. De rit is deze keer ongeveer 150 kilometer lang en de makers van de rit hebben weer hun uiterste best gedaan om er iets moois van te maken.

Via landelijke wegen, waar de mogelijkheid bestaat om wat vee op de wegen tegen te komen, slingeren we richting Woerden, Nieuwegein, Lopik, Schoonhoven richting de Reeuwijkse plassen om via Aarlanderveen en Aalsmeer naar Amstelveen te rijden. Nu maar hopen dat de regen eindelijk eens stopt. Inschrijven is mogelijk tussen 9.00 en 11.00 uur. Voorrijders zijn tussen 09.00 en 10.00 uur aanwezig. Indien een voorrijder is gewenst wees er dan snel bij want vol is vol. Deelname is mogelijk vanaf EUR 5,00 per persoon. Een ieder is welkom in het clubgebouw van MTC Motovatie op KLM Sportcentrum aan het Wimbledonpark 2 te Amstelveen. Vanaf de A9 dient de afslag Ouderkerk aan de Amstel te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar de start aangegeven. Telefoonnummer alleen tijdens de rit: 06-30274398.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrijd(st)er is welkom.