Gemeente Son en Breugel


Proef de duurzame markt

Ook dit jaar vindt, op de eerste zondag van september, weer de Jaarmarkt Son plaats. Bijzonder dit jaar is de duurzame markt in de jaarmarkt. U vindt hier duurzaamheid in de breedste zin van het woord!

Duurzaam vervoer, wijn en spijs, energiebesparing... Wilt u een auto die 10% minder brandstof verbruikt en 30% minder vervuilt? Laat uw auto vergroenen voor het speciale tarief van EUR 150! Ook kunt u een proefrit maken op een ligfiets of een elektrische scooter op een speciaal uitgezet parcours.
En over proeven gesproken... Benieuwd hoe een biologisch wijntje smaakt? Al eens scharrelgehaktballetje geproefd? Of een eerlijk stukje worst, op beukenhout gerookt? Vraag aan de kok die rondloopt of u wat mag proeven. Op zoek naar een verantwoord cadeautje? Benieuwd hoe ecologische geteelde kruiden smaken? Kom ook hiervoor naar de duurzame markt!

Subsidie Duurzaam Bouwen
Gaat u (ver)bouwen en bent u benieuwd naar de subsidiemogelijkheden wanneer u uw woning energiezuiniger maakt? Heeft u interesse in zonne-energie, in een energieneutrale woning of energiezuinige verlichting? Kom ook daarvoor op zondag 5 september naar de duurzame markt in de jaarmarkt. Ook vindt u er allerlei informatie over energiebesparing in en om het huis...

De Jaarmarkt is op zondag 5 september en duurt van 12.00 tot 17.30 uur. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om ook de andere kramen op de Jaarmarkt te bezoeken. Ook kunt u genieten van het blaaskapellenfestival, de verschillende kinderattracties, de terrassen, het Jeu de Boules doubletten promotietoernooi en de vele demonstraties.

Print de waardebon in de bijlage uit en neem hem mee naar de duurzame markt op 5 september 2010. Ruil deze waardebon bij het `subsidieloket' om voor een duurzaam gadget!

Te downloaden:

* waardebon_duurzame_markt.pdf (22,77 KB)

Voor meer informatie, kijk ook bij:

Bezoek de duurzame markt

Raadhuisplein 1 - 5691 AL Son en Breugel - Telefoon (0499) 491 491