Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 01-09-2010

Televisie
Zondag 5 september
21.25 uur TROS Nederland 3

WIE WORDT DE ALLERBESTE ZANGER VAN DIT SEIZOEN?

Acht weken lang zaten René Froger, Frans Bauer, Jan Dulles, Frans Duijts, Jamai, Jeroen van der Boom en Syb van der Ploeg met presentator Victor Reinier op Ibiza. Zij bekeken elke week welke collega hen het beste zou kunnen vervangen als zij eens een avondje ziek zouden zijn. Acht weken lang waren er verrassende, adembenemende én hilarische optredens, goede gesprekken en vooral heel veel lol. Op deze gezellige laatste avond kijken ze terug op de leukste optredens en durven ze het aan om de allerbeste vervanger en dus 'De Beste Zanger van Nederland' van dit seizoen te kiezen.

René Froger is in deze aflevering opnieuw te zien met 'Ik mis je', Jeroen van der Boom met 'Watermensen' en Jamai met 'Een wereld'. Jan Dulles komt nog een keer voorbij met 'Hart van mijn gevoel', Syb van der Ploeg met 'The show must go on'. Frans Duijts zingt 'Het is over' en Frans Bauer kan bijna niet anders dan zijn veel besproken versie van 'Knocking on heavens door' in de strijd te gooien.

Het wordt meer dan lastig voor de zangers, maar toch moet een winnaar uit de bus komen. Ook nu moeten ze ranken via de inmiddels beroemde 'Kop van Jut'.

Voor meer informatie: www.tros.nl/bestezangers