Politie Gelderland-Midden

Greep uit kassa; getuigen gezocht

Publicatiedatum: 5-9-2010 9:19:34

ARNHEM - Een onbekende man heeft zaterdagmiddag 4 september een greep uit de kassa van een winkel aan de Drieslag in Arnhem gedaan. De politie vraagt getuigen van dit voorval zich te melden.

De politie kreeg rond 15.30 uur de melding dat in een supermarkt een klant bij het afrekenen van een boodschap een greep uit de kassa zou hebben gedaan. Hierna rende de man met medeneming van geld (omvang van het bedrag is nog niet bekend) weg. Een agent in vrije tijd is nog achter de man aangegaan, maar het lukte hem niet de man aan te houden. De onbekende man vluchtte weg op een grijze herenfiets. Hij vertrok richting de John Frostbrug, stak de Nijmeegseweg over en reed vervolgens de Sleedoornlaan op. Van deze persoon is een signalement bekend. Het zou gaan om een man van ongeveer 40 jaar. Hij is circa 1,65 meter lang en had donkerblond, golvend haar. Tevens had hij een stoppelbaardje. Op dat moment zou hij een beige jas met een witte baan erop hebben gedragen.
Zijn er mensen die informatie over de onbekende man en/of de diefstal hebben, dan wordt hen verzocht contact met de politie op te nemen. Dit is mogelijk via het telefoonnummer 0900-8844.
(098717)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---