Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei

---

Doorwerther aangehouden wegens huiselijk geweld
Publicatiedatum: 5-9-2010 11:11:06

DOORWERTH- Een 30-jarige inwoner uit die plaats is vrijdagmiddag 3 september door de politie aangehouden in de woning van zijn moeder. De man zou bij een ruzie zijn 63-jarige moeder hebben mishandeld. De gewaarschuwde agenten troffen rond twee uur de Doorwerther aan in de woning. Zijn moeder was inmiddels de woning uitgevlucht. De man werd door de agenten aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van de mishandeling.
(098358)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Heelsummer mishandeld door drietal

Publicatiedatum: 5-9-2010 11:10:16

WAGENINGEN- De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 5 september drie mannen van 20 jaar uit Ede aangehouden bij een horecagelegenheid aan de Herenstraat. De mannen worden ervan verdacht een 20-jarige Heelsummer te hebben geslagen.

Een getuige meldde rond half twee dat er een conflict was geweest in een horecagelegenheid. Hierbij zou de Heelsummer zijn geslagen door drie mannen. Ter plaatse spraken de agenten met de portier en het slachtoffer. Hieruit bleek dat de Heelsummer zonder enige aanleiding meerdere malen was geslagen door de drie mannen. De portier zou de drie mannen binnen staande hebben gehouden in afwachting van de politie. De agenten namen het drietal van de portier over en hielden ze aan. De Heelsummer heeft aangifte gedaan van de mishandeling. De politie onderzoekt wat het aandeel van de drie Edenaren is geweest. (098781)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---