Politie Limburg-Zuid

Politie op zoek naar vermiste Andre Verburg

Sinds zaterdagmiddag 4 september rond 17:00 uur wordt de 47-jarige Andre Verburg vermist. Andre woont aan de Eisenhowerstraat in Sittard en is depressief. De politie is bang dat hij zich van het leven wil beroven.

Andre is zaterdagmiddag rond 17:00 uur op een grijze damesfiets vertrokken met de mededeling dat hij boodschappen wilde doen. Vermoedelijk is hij toen nog gezien in het centrum van Sittard. Sindsdien is er geen contact meer geweest met hem.

Het signalement van Andre Verburg âdie op de pasfoto hiernaast te zien is- is als volgt:

Blanke man, 1.93 meter lang, slank postuur, kort donker bruin/grijs haar en donker bruine ogen. Andre droeg bij het weggaan een bril. Ook heeft hij een geelgouden ring in zijn linker oor. Op zijn bovenarmen en op een onderarm heeft Andre tatouages. Andre droeg bij zijn vertrek zeer waarschijnlijk een lichte spijkerbroek met wit of donkerblauw T-shirt.De fiets waarop Andre Verburg vertrok is een grijze damesfiets met een kinderstoeltje voorop en een windscherm.

Heeft u Andre Verburg na zaterdagmiddag 17:00 uur ergens gezien? Weet u waar hij nu is of heeft u de fiets ergens zien staan ? Bel dan met de politie via het landelijk telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

05-09-2010, Sittard-Geleen