Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 05-09-2010

's-Hertogenbosch - Een 28-jarige man uit Vught werd zondag rond 01.00 uur in de Karrenstraat aangehouden in verband met belediging van agenten en openbare dronkenschap. Hij is na verhoor weer vrijgelaten en krijgt proces-verbaal. Een 21-jarige Ossenaar werd aangehouden omdat hij de portier bedreigde toen zijn maat werd aangehouden door de politie. De man bleek tijdens zijn fouillering tevens 8 seals met vermoedelijk cocaïne in zijn kleding te verbergen. De drugs zijn in beslag genomen. De man deed er afstand van.

Een 19-jarige man uit Den Dungen en een 18-jarige Bosschenaar werden rond 03.00 uur aangehouden omdat ze met elkaar vochten. Ze kregen allebei een bon voor vechten op straat en werden na verhoor vrijgelaten. Niemand deed aangifte. Tijdens deze aanhoudingen beledigde een 18-jarige man uit St. Michielsgestel de agenten. Hij werd ook aangehouden. Een 17-jarige jongen uit Den Dungen werd aangehouden omdat hij zich met het werk van de politie bemoeide en weigerde weg te gaan. Laatste twee zijn ingesloten.

Oss - Een 33-jarige inwoner van Mill werd zondag rond 02.20 uur aangehouden omdat hij een bevel van een agent genegeerd had. Hij was eerder die avond uit een café aan de Oostwal gezet en het was hem verboden daar opnieuw te verschijnen. Toen hij dat later toch deed, werd hij opgepakt. De man verzette zich hevig tegen zijn aanhouding maar kon alsnog snel naar het bureau worden vervoerd. Hij is ingesloten.

Geffen - Een 24-jarige man uit Oss werd op de Dorpstraat aangehouden in verband met bedreiging. Hij trof in een café zijn ex-vriendin en ging door het lint. Nadat hij was buiten gezet, pakte hij een balk van een marktkraam waarmee hij de cafébezoekers te lijf wilde. De cafébaas kon dat voorkomen en hield hem vast tot de politie arriveerde. De man is ingesloten.