Politie Gelderland-Midden

Westervoortse vermist: politie roept uw hulp in
Publicatiedatum: 5-9-2010 14:32:56

WESTERVOORT- Een 28-jarige vrouw, Saskia de Jong uit Westervoort, is sinds zondagochtend 5 september vermist. De vrouw is voor het laatst gezien toen zij vanochtend rond half tien vertrok vanuit haar woning in Westervoort. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. De politie heeft op dit moment nog geen redenen om uit te gaan van een misdrijf.

De vrouw vertrok vanochtend om half tien te voet vanaf haar woning. Om kwart voor een meldde haar familie de vermissing bij de politie. De politie sluit een misdrijf vooralsnog uit. Wel bestaan er zorgen over de gezondheid van Saskia de Jong. De politie is dan ook gestart met een zoektocht naar de verblijfplaats van de Westervoortse.

Mogelijk blote voeten
Het is zeer waarschijnlijk dat de vrouw op blote voeten is vertrokken naar onbekende bestemming. Saskia is 28 jaar, is 1.70 lang en heeft een normaal postuur. Ze heeft zeer kort blond haar en heeft vermoedelijk witte kleding aan.
De politie wil graag weten waar Saskia nu verblijft en roept de hulp van u in om uit te kijken naar haar. Als u de vermiste Westervoorste heeft gezien belt u dan direct met de politie via 0900-8844.