Politie Gelderland-Zuid

Harddrugs op zak

Nijmegen, 05-09-2010 o Surveillerende agenten die toezicht hielden rond het Goffertpark in Nijmegen werden drie maal door de beveiliging van het Dance at the Park feest gevraagd te komen in verband met drugsgebruik of bezit van bezoekers.

Zaterdagmiddag rond half drie werd een 40-jarige man uit Amersfoort aangehouden op verdenking van drugsbezit. Bij binnenkomst worden bezoekers gecontroleerd en zo werd ook de man uit Amersfoort gecontroleerd. Een beveiliger ontdekte bij de man enkele zakjes met op cocaïne lijkende poeder, brokjes vermoedelijke harddrugs en een zakje met vermoedelijk XTC-pillen. De man ontkende dat deze van hem waren.

Op toilet
Een andere beveiliger zag hoe op de toilet drugs werd gebruikt en schakelde de politieagenten in. Rond zes uur hielden de agenten een 19-jarige man uit Veghel aan op verdenking van drugsgebruik en drugsbezit.

Omkopen
Een 20-jarige man uit Malden maakte het aan het eind van het festival wel bont toen hij beveiligers probeerde om te kopen toen zij zagen dat hij vermoedelijk GHB gebruikte. De jongen werd door bikeragenten aangehouden op verdenking van drugsbezit en droeg nog drie plastic zakjes met mogelijk GHB bij zich. (13)

Laatst gewijzigd 05-09-2010 15:01 | © Regio Gelderland-Zuid |