Politie Zeeland


---

1612-2010 Vlissinger aangehouden in Middelburg
Een 23-jarige Vlissinger is door agenten van de Zeeuwse politie aangehouden in de nacht van zaterdag op zondag.

Hij wordt er van verdacht in die nacht, tussen 02.00 en 03.00 uur, een 42-jarige Middelburgse te hebben mishandeld op straat.

De aanleiding zou een eerder opstootje in een café aan de Vlasmarkt in Middelburg zijn.

De verdachte is in verzekering gesteld. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt de zaak nog.


1613-2010 Man met (mogelijk) drugs aangehouden in Goes
In de nacht van zaterdag op zondag is, rond 1.30 uur, een 21-jarige Yersenaar aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie.

In de Stalstraat werd door agenten gezien dat hij iets kreeg overhandigd van een ander persoon. De Yersenaar werd hierop door de agenten gefouilleerd op grond van de Opiumwet.

Bij hem werd een zakje met ruim een gram wit poeder aangetroffen. Het witte poeder wordt nog getest. Als blijkt dat het poeder een harddrug is, dan wordt proces-verbaal opgemaakt tegen de Yersenaar.


1614-2010 Vissers bekeurd, Aardenburg
Rond 05.30 uur op de vroege zondagochtend waren agenten bezig met hun surveillance in Aardenburg.

Zij reden over de Hogeweg. Daar ontwaardden zij wat voertuigen aan de kant van de weg. De agenten gingen een kijkje nemen en zagen aan de waterkant wat tentjes staan.

Uit de tentjes kwam een luid gesnurk dat afkomstig was van de (tijdelijke) bewoners van de tentjes. Voor de tentjes lagen hengels. Voor de agenten was het dus overduidelijk dat er mensen aan het vissen waren.

Nadat één van de agenten de verklikkers aan de hengels tot drie keer toe had laten afgaan, kwam er wat beweging in één van de tentjes. Een visser maakte zich kenbaar en wekte zijn 'collega'. De mannen bleken zonder vergunning in de voor de nachtrust bestemde uren aan het vissen te zijn.

Beide vissers hebben een bekeuring gekregen.



Politie Zeeland