Politie Zuid-Holland-Zuid

Identiteit dode man bekend

Dordrecht, 05-09-2010

De identiteit van de man die op 3 september dood in een woning aan de Eisingahof werd aangetroffen, is bekend. Het gaat om een 38-jarige man uit Dordrecht, de bewoner van het pand. De politie gaat ervan uit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Het stoffelijk overschot had uiterlijke kenmerken die duiden op het gebruik van geweld.
De politie werd op 3 september rond 21.30 uur gebeld met de melding dat in de buurt van de woning van de man sprake was van een verdachte situatie. Deze informatie was voor de politie van voldoende ernst om de woning binnen te gaan.
Op het lichaam van het slachtoffer is op 5 september sectie verricht door het Nederlands Forensisch Instituut. De uitslag is nog niet bekend.
De politie zet het onderzoek naar de dood van de man onverminderd voort en blijft een beroep doen op het publiek. Wie op 3 september voorafgaand aan of omstreeks 21.30uur iets verdachts bij de woning aan de Eisingahof 26 heeft gezien, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat geldt ook voor mensen die anderszins informatie hebben die helpt in het onderzoek. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis). Mailen kan naar TGO@zuid-holland.politie.nl