Politie Noord- en Oost Gelderland


Dag,


In onderstaand bericht bleek een fout te staan mbt de exacte locatie vd inbraak. In de laatste zin werd per abuis gerept over de Prins Bernhardlaan. Zie onder de gecorrigeerde versie. De correcties zijn rood gemarkeerd.


Groet,


Esther Naber


Heerde - Inbraak in woning


In de nacht van zaterdag op zondag 5 september is er ingebroken in een woning aan de Zwolseweg in Heerde, vlakbij de Julianalaan. Er is een grote hoeveelheid gereedschappen en bouwmaterialen weggenomen.


De woning wordt op dit moment gerenoveerd. Zaterdagavond is men tot ongeveer 22:00 uur bezig geweest en is alles afgesloten. Vanochtend bleek er te zijn ingebroken, door een deur te forceren. Er zijn allerlei spullen weggenomen, variërend van gereedschappen tot bouwmaterialen, verf en pakjes schroeven. Gezien de omvang van de buit is mogelijk gebruik gemaakt van een aanhangwagen of ander groot voertuig. Vermoedelijk zal deze aan de achterzijde zijn geparkeerd. Omdat deze woning in het centrum ligt en de inbraak tijdens een uitgaansavond/nacht is gepleegd, hoopt de politie dat iemand iets gezien heeft. Of mogelijk een voertuig heeft zien staan aan de Zwolseweg of Julianalaan die gebruikt kan zijn bij deze inbraak. Getuigen kunnen de politie bellen via 0900-8844.