Gemeente Uithoorn

Cursus voor werkende mantelzorgers

31 mei 2010
Vanaf 6 en 7 september 2010 zal het Mantelzorg Steunpunt een cursus geven voor werkende mantelzorgers die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken.

De cursus zal worden aangeboden tijdens vier avonden van 19.30 - 21.30 uur in Amstelveen (maandagavond) en Hoofddorp (dinsdagavond). Na de cursus heeft u de kennis en de vaardigheden om werk en zorgtaken op een voor u zo prettig mogelijke manier te combineren. De kosten van de cursus zijn 50 euro (inclusief cursusmap).

Tijdens de bijeenkomsten inventariseert u knelpunten binnen uw eigen werk en privésituatie. Deze knelpunten vormen de bouwstenen voor het plan van aanpak dat u gedurende de cursus maakt. U maakt (thuis)opdrachten waarbij u nadenkt over en werkt aan concrete haalbare oplossingen. Om u hierbij te ondersteunen krijgt u informatie over o.a. wetgeving en communicatie en verwerft u meer inzicht in draagkracht en draaglast.

U kunt informatie opvragen of nu al aanmelden voor deze cursus ( inschrijving is tot 20 augustus 2010 ) bij het Mantelzorg Steunpunt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Mantelzorg Steunpunt: mzs@amstelring.nl of 0900-1866 (lokaal tarief) ^