NCRV

Man bijt hond

Start nieuw seizoen Man bijt hond

Maandag 6 september 2010
18.50 uur, Nederland 2

Kijkers kiezen het beste van Man bijt hond

Op maandag 6 september start het nieuwe seizoen van NCRVâs Man bijt hond met de Man bijt hond-kijkerskeuze met daarin de beste onderwerpen van het vorige seizoen. De kijkers hebben via www.manbijthond.nl bepaald welke fragmenten ze graag terug willen zien. De reportages die de meeste stemmen hebben gekregen, komen in deze week nog één keer voorbij.

Zo is een aantal bijzondere afleveringen te zien van de serie Mandy, op eigen benen. De Man bijt hond-kijker schuift graag nog eens aan bij de familie Staats in Amersfoort. Deze familie praat openhartig over een overval die oma ooit eens heeft meegemaakt. Een Rotterdammer die vroeger aan de Euromast gewerkt heeft, bezoekt voor het eerst de bovenste verdieping van de toren.

Vanaf maandag 14 september zijn er weer nieuwe afleveringen te zien van Man bijt hond. Met daarin de docusoap Charlotte in Holland. In 1637 zocht de familie Van Horne het geluk in de Nieuwe Wereld. Vijftien generaties later komt Charlotte van Horne terug om te kijken wat er van haar geliefde Nederland geworden is.

We zijn samen op de wereld. De NCRV staat voor een maatschappij die ruimte biedt aan verschillende opvattingen en leefstijlen. Alleen zo kunnen mensen samenleven, met behoud van ieders eigenheid.