Politie Rotterdam Rijnmond

OP EEN RESTAURANT

POLITIE ONDERZOEKT OVERVAL OP EEN RESTAURANT

Datum publicatie: 06-09-2010 10:41

BERGSCHENHOEK- De politie onderzoekt een overval op een restaurant, vrijdagavond aan de Bergsebosdreef. Bij de overval raakte de 53-jarige eigenaar gewond.

Rond half elf kwamen twee mannen de horecagelegenheid binnen. De mannen droegen beide een wapen bij zich, de één een vuurwapen, de ander een mes.

De overvallers bedreigden de eigenaar. Degene met het vuurwapen, sloeg de eigenaar op zijn hoofd. De man liep een hoofdwond op, die moest worden gehecht in het ziekenhuis.

De overvallers namen een nog onbekend geldbedrag mee.

Getuigenoproep
De mannen reden na de overval weg in een auto vanaf de grote parkeerplaats bij het restaurant, in de richting van de Kromme Tochtweg en de Hoeksekade.

De overvallers hebben de volgende signalementen: Dader 1: Kleine blanke man. Tijdens de overval droeg hij een zwarte jas.
Dader 2: Blanke man van ongeveer 1.80 meter lang met een dik/bol gezicht. Tijdens de overval droeg hij een zwarte jas en een zwarte opgerolde bivakmuts.

Bent u getuige geweest van dit incident, of heeft u andere informatie, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.