Gemeente Dongen

Officiële bekendmakingen van de gemeente Dongen

Publicatiedatum: 6-9-2010

In dit nieuwsbericht vindt u informatie over aangevraagde en verleende vergunningen en besluiten over onder andere milieubeheer en bouwaanvragen. De vergunningen en besluiten kunnen invloed hebben op de situatie in uw straat of buurt. Ook kan een vergunning of besluit betrekking hebben op de aanleg of afsluiting van een weg. Soms kunt u tegen de voorgenomen activiteit bezwaar aantekenen. Hoe dat werkt, staat bij het betreffende onderdeel. Tevens staat vermeld waar u terecht kunt met vragen.

Wet ruimtelijke ordening

Voorgenomen wijziging bestemmingsplan
Burgemeester en wethouders zijn voornemens met toepassing van de in het bestemmingsplan Centrum opgenomen wijzigingsbevoegdheid het bestemmingsplan te wijzigen voor een gedeelte van het perceel Kardinaal van Rossumstraat 63 in Dongen.
Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 10 september t/m 24 september 2010 ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de hal van het gemeentehuis, tijdens de openingstijden van de balie. Gedurende deze twee weken kan iedereen bij het college van burgemeester en wethouders op de volgende wijze een zienswijze naar voren brengen :

- schriftelijk (tav: burgemeester en wethouders van Dongen, Postbus 10153, 5100 GE in Dongen).

- Mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar mevrouw D. van Dijck, van de dienst Bouwen, Infra en Milieu (0162-383 374).

Voorgenomen ontheffing bestemmingsplan
Burgemeester en wethouders zijn voornemens voor de hieronder genoemde bouwplannen, ontheffing van het bestemmingsplan Buitengebied Dongen te verlenen.

- Vierbundersweg 165 09 te Dongen, het uitbreiden van de woning;
- Eindsestraat 15 te Dongen, het bouwen van een loods;
- Vaartweg 170 te Dongen, het vergroten van de paardenstal.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens voor het hieronder genoemde bouwplan, ontheffing van het bestemmingsplan De Beljaart te verlenen.
- Onkelsticht 20 t/m 26 te Dongen, het bouwen van 4 woningen met garage.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens voor het hieronder genoemde bouwplan,
ontheffing van het bestemmingsplan De Hoge Akker, 3e fase deelgebied B te verlenen.

- Churchillstraat 17 te Dongen, het aanbouwen van een berging.

De ontwerp ontheffingsbesluiten, de ontwerp bouwvergunningen en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 10 september t/m 24 september 2010 ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de hal van het gemeentehuis, tijdens de openingstijden van de balie. Gedurende deze twee weken kan iedereen bij het college van burgemeester en wethouders op de volgende wijze een zienswijze naar voren brengen :
- schriftelijk (tav: burgemeester en wethouders van Dongen, Postbus 10153, 5100 GE in Dongen).

- Mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar, van de dienst Bouwen, Infra en Milieu (0162-383200).

Voorgenomen ontheffing ex artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening Burgemeester en wethouders zijn voornemens voor de hieronder genoemde bouwplannen, met toepassing van artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening, ontheffing van het bestemmingsplan te verlenen.
- Prinses Beatrixstraat 22 te Dongen, het vernieuwen van de woning en vergroten van de berging-garage.

- Churchillstraat 17 te Dongen, het aanbouwen van een berging. Het ontwerp ontheffingsbesluit, de ontwerp bouwvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 10 september t/m 22 oktober 2010 ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de hal van het gemeentehuis, tijdens de openingstijden van de balie. Gedurende deze zes weken kan iedereen bij het college van burgemeester en wethouders op de volgende wijze een zienswijze naar voren brengen :
- Schriftelijk (tav: burgemeester en wethouders van Dongen, Postbus 10153, 5100 GE in Dongen).

- Mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar, van de dienst Bouwen, Infra en Milieu (0162-383200).

Dongen, 6 september 2010

De burgemeester voornoemd,

S.P.H.M. Dirven - van Aalst