Ad Walraven nieuwe Business Development & Sales Manager Blinker

06/09/2010 13:11

Blinker B.V.

06-09-2010

P e r s b e r i c h t

Ad Walraven nieuwe Business Development & Sales Manager Blinker

Zoetermeer, 6 september 2010 - Ad Walraven is de nieuwe Business Development & Sales Manager van e-mail marketing service provider Blinker. In die functie gaat hij zorgen voor een versnelde groei van Blinker op de Nederlandse markt. Ad werkte eerder voor Mister Mail, Veritate en WebPower en is bestuurslid van de EMA (voorheen EMMA-nl).

"Blinker heeft in de afgelopen 10 jaar blijk gegeven een heldere visie te hebben op e-mail marketing", vertelt Ad Walraven. "Dat zie je terug in de groeicijfers en de prijzen die gewonnen zijn. Blinker heeft een enorm sterke focus. E-mail marketing is en blijft het specialisme en Blinker wil de onbetwiste nummer één worden. Die ambitie is voor mij een fantastische uitdaging."

Blinker blijft groeien

Blinker is in 2010 sterk gegroeid. In het eerste halfjaar is een omzetgroei van 35% gerealiseerd (t.o.v. 2009). Daarbij is de winst gelijk gebleven, terwijl tegelijkertijd forse investeringen zijn gedaan. Inmiddels werken meer dan 1.500 organisaties met onze e-mail marketingoplossing MailPlus. In de afgelopen twee jaar zijn er in totaal 22 nieuwe medewerkers gestart. Ad Walraven is één van de vijf nieuwe medewerkers die in september zijn begonnen. "Toen ik hoorde dat Ad zou stoppen bij WebPower hebben we direct een afspraak gemaakt ", aldus Paul Neuteboom, directeur bij Blinker. "Ik vind het geweldig dat hij voor ons gekozen heeft. Ad brengt niet alleen een berg ervaring mee, maar het is ook nog eens een man met een enorm enthousiasme. Iemand waar je energie van krijgt."

Over Blinker

Blinker is een e-mail marketing service provider en helpt organisaties om e-mail marketing succesvol in te zetten. Dit doet Blinker met de krachtige en gebruiksvriendelijke e-mail marketingoplossing MailPlus en een breed scala aan diensten. Diensten zoals e-mail marketingadvies, ontwerp van e-mail & landingspagina, database analyse, het inrichten van event based marketingcampagnes en maatwerk. Het is onze passie om uw organisatie te helpen om van prospects klanten te maken en de loyaliteit van die klanten vast te houden. Blinker werkt voor meer dan 1.500 organisaties, waaronder Ziggo, BCC, Politie, gemeenten, Hogeschool Rotterdam, Alice, Astmafonds, Conrad, Dixons, Intratuin en ManPower. Kijk voor meer informatie op www.blinker.nl of bel 079 - 363 70 60.





http://www.blinker.nl


Noot voor de redactie:

Noot voor redactie (