Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 06-09-2010

Irritatie leidt tot vechtpartij

KAATSHEUVEL - De politie heeft gisteravond in een amusementspark aan de Europalaan een 28-jarige inwoner uit Hoofddorp aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 38-jarige inwoner uit Dordrecht. Aanleiding daartoe was vermoedelijk een irritatie bij een attractie.

De politie kreeg even na 18.30 uur de melding van een vechtpartij in het park. Daar werden de agenten aangesprokenen door
beveiligingsmedewerkers van het park. Het slachtoffer, de 38-jarige meldde zich bij de politie. Agenten zagen dat hij een verwonding in het gezicht had. Het slachtoffer vertelde dat hij bij een attractie een discussie kreeg met een ander stel over een zitplaats. Deze discussie leidde tot een irritatie bij beide partijen waarbij de 38-jarige het slachtoffer een kopstoot gaf. Tussen beiden ontstond een vechtpartij waarbij de verdachte het slachtoffer met een mes achterna liep.

Rond 13.15 uur hebben agenten in het amusementspark een 23-jarige vrouw uit Lelystad aangehouden. Medewerkers van het park informeerden de beveiliging nadat de vrouw met een vals biljet van 200 Euro wilde betalen. Op het bureau verklaarde ze het biljet op straat gewisseld te hebben voor een vreemde. Het geld is in beslag genomen.

Dronken Pool botst tegen vangrail en neemt de benen

HANK - De politie heeft vanmorgen een 21-jarige Pool aangehouden. Hij wordt verdacht van het verlaten plaats ongeval en het rijden onder invloed. Aanleiding tot de aanhouding was een verkeersongeval op de Buitendijk die rond 04.45uur gemeld werd. Agenten troffen een zwaar beschadigde auto aan. De Bestuurder was niet meer bij het voertuig aanwezig. Tijdens de zoektocht die volgde troffen ze de bestuurder, lopend over de Keizer Napoleonweg. Hij had enkele verwondingen in zijn gezicht. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 365 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Hij verklaarde dat hij de macht over het stuur verloren had waarna hij tegen de vangrail botste. De man, die niet in het bezit is van een rijbewijs mocht na het verhoor, voorzien van een rijverbod het bureau verlaten.

Twee woningen doelwit van gaatjesboorders

DRONGELEN / MEEUWEN - Afgelopen nacht werden twee woningen het doelwit van inbraak. In beide gevallen lukte het de daders binnen te komen via de gaatjes boormethode. Bij een inbraak in de Gansoyen in Drongelen werden onder andere de autosleutels buit gemaakt. De auto, een Volkswagen Passat met het kenteken 81-HSG-6 die bij de woning
geparkeerd stond is weggenomen. Uit een woning aan de Dorpsstraat in Meeuwen is onder andere geld weggenomen.

Auto weg na insluiping

RAAMSDONKSVEER - De politie onderzoekt een insluiping die vannacht plaats vond in een woning aan het Baksweer. De buit bestond uit onder andere autosleutels. De auto die vlakbij de woning geparkeerd stond, een Hyundai Excel is weggenomen.

De bewoner ontdekte vanmorgen de diefstal uit de woning en meldde dit de politie. De dader(s) zijn vermoedelijk vannacht tussen 02.00 uur en 06.00 uur via de niet afgesloten poort de achterplaats opgekomen waarna ze via de niet afgesloten achterdeur de woning ingingen. Daar namen ze onder andere de autosleutels mee.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 06-09-2010 13:47 | © Regio Midden en West Brabant |