Ingezonden persbericht


Persbericht

Frank Ouweneel geeft
Bijbelstudies op vakantiepark te Zelhem

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 september geeft Frank Ouweneel bijna dagelijks Bijbelstudies over het thema 'Getuigen en evangeliseren' op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Mensen zijn van harte uitgenodigd om zich deze midweek in alle rust te verdiepen in Gods woord en Franks onderricht gratis te volgen.

Het thema dat Ouweneel deze midweek behandelt is ´Getuigen en evangeliseren´. Frank: ,,Paulus zegt in Romeinen 10:14-17: ´Hoe zullen zij in Hem geloven van wie zij niet gehoord hebben. Het geloof is uit het horen van het Woord van God´. Dat betekent dat elke christen de plicht heeft in zijn directe omgeving vanuit de Bijbel over het evangelie te spreken.´´ Dat dat niet eenvoudig is blijkt uit de plankenkoorts waaraan vele christenen lijden als zij willen getuigen en evangeliseren.

Frank Ouweneel (59) is al vele jaren fulltime Bijbelprediker en Bijbelleraar. Hij is een gepassioneerd spreker die bekend is om zijn gedegen en duidelijke Bijbelstudies met professionele powerpointpresentaties.

Meer informatie over deze midweek kunnen mensen vinden op www.betteld.nl. Via deze site kunnen zij gedurende de periode dat Cees Vork de Bijbelstudies geeft ook een luxe chalet, stacaravan of campingplek boeken of bellen naar 0314-627200. Gasten hoeven zich niet aan te melden om de Bijbelstudies te kunnen volgen.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht