Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West


1 september 2010

---

Baanonderhoud Schiphol

31 augustus 2010
De komende periode wordt onderhoud uitgevoerd aan de Zwanenburgbaan, Polderbaan en Kaagbaan. De werkzaamheden bestaan uit het controleren van de verlichting en riolering en het behandelen van scheurtjes in het wegdek. Bij de Kaagbaan gaat het om het aanbrengen van een antiskidlaag om de baan stroever te maken.

Onderhoud Zwanenburgbaan: 6-12 september.

De Zwanenburgbaan is volledig buiten gebruik van 6 tot en met 12 september. Normaliter wordt de Zwanenburgbaan in de nacht weinig gebruikt. Door bijzondere weersomstandigheden kan bij uitzondering nachtelijk gebruik van de Zwanenburgbaan in deze periode toch noodzakelijk zijn.

Als de Zwanenburgbaan niet kan worden gebruikt wordt meer gebruik gemaakt van de Buitenveldertbaan. De verwachting is dat dit weinig tot geen gevolgen heeft voor Amsterdam (Nieuw-)West.

Onderhoud Polderbaan: 13-19 september

De Polderbaan is overdag buiten gebruik van 13 tot en met 19 september. De baan wordt `s nachts wel gebruikt. Als de Polderbaan overdag in onderhoud is, worden de Zwanenburgbaan en de Buitenveldertbaan meer ingezet. Dit leidt wellicht enige dagen tot meer vliegverkeer boven Amsterdam West.

Onderhoud Kaagbaan: data nog niet bekend

Tijdens het onderhoud is de Kaagbaan enkele dagen volledig buiten gebruik en kan daarna enkele dagen beperkt worden ingezet. Bij onderhoud van de Kaagbaan wordt overdag vaker gebruik gemaakt van de Aalsmeerbaan en Zwanenburgbaan.

`s Nachts wordt de Zwanenburgbaan ingezet. Dit leidt eveneens tot enkele dagen meer vliegverkeer boven Amsterdam West. Het onderhoud aan de Kaagbaan is nog niet ingepland maar wordt bekend gemaakt via het bewonersaanspreekpunt.

Planning afhankelijk van omstandigheden

Bovenstaande situatie is een schatting. Het werkelijke baangebruik en de vliegrichtingen zijn afhankelijk van de actuele weers- en vliegverkeersomstandigheden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bewoners aanspreekpunt Schiphol (BAS).
BAS is 7 dagen per week bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur op 020 601 5555 of kijk op www.bezoekbas.nl.

Meer informatie

www.bezoekbas.nl

---