Gemeente Baarn

Gemeente maakt straten grondig schoon

In het kader van âGrote Schoonmaakâ maakt de gemeente volgende week weer straten grondig schoon. Maandag 6 september wordt schoongemaakt rond de Amsterdamsestraatweg en Uytenbosch. Op dinsdag 7 september is de schoonmaakploeg in de Schildersbuurt. Donderdag 9 september is het de beurt aan straten in de Noordoostwijk en in de Veldstraat en Kampstraat.

Om overal goed bij te kunnen, wordt aan bewoners en bezoekers van de straten gevraagd om de auto tijdens het schoonmaken een dagje ergens anders te parkeren. Denk daarbij ook aan eventuele bedrijven die bij u thuis komen. Er wordt gewerkt tussen 07.00 en 16.00 uur. Bewoners en bedrijven aan de straten hebben daarover schriftelijk bericht ontvangen.

Tijdens de grote schoonmaak veegt de gemeente straten en stoepen; er wordt onkruid weggehaald en gecontroleerd op overhangend groen uit tuinen; verder zuigt de gemeente putten schoon en voert klein herstelwerk uit; waar nodig maakt de gemeente straatmeubilair schoon.

Schoonmaakschema volgende week
Maandag 6 september:
Van Reenenlaan, Regentessenlaan, Rutgers van Rozenburglaan, Hertog Hendriklaan, Anna Paulownalaan, Emmalaan, Wilhelminalaan (deels), Adelheidlaan, De Beaufortlaan (deels), Kroningslaan, Uytenbosch. Kaart van het werkgebied

Dinsdag 7 september:
Joh. Vermeerlaan (deels), Paulus Potterlaan, Govert Flincklaan, Ferdinant Bollaan, Frans Halslaan, Van Ostadelaan, Rembrandtlaan, Anthony van Dijcklaan, Gerard Doulaan, Pieter de Hooghlaan. Kaart van het werkgebied

Donderdag 9 september:
Groen van Prinstererlaan, Troelstralaan, Schaepmanlaan, Kuyperlaan, Thorbeckelaan (deels), Mauvestraat (deels), Talmalaan. Buiten deze buurt nog in de Veldstraat en Kampstraat.
Kaart van het werkgebied