Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 03-09-2010

Televisie
Maandag 6 september
20.30 uur - Nederland 1

RADAR KLAAR VOOR NIEUW SEIZOEN

Het TROS-consumentenprogramma RADAR begint aanstaande maandag, 6 september, aan een nieuw televisieseizoen op Nederland 1. Antoinette Hertsenberg en haar team brengen ook nu weer onderwerpen die dicht bij de kijker staan, van tests tot de warme/koude douche, het RADAR-testpanel en het vertrouwde telefoonteam.

Maandag 6 september besteedt RADAR onder meer aandacht aan supersnel internet. Haarscherp beeld op televisie en eindeloos telefoneren: het kan tegenwoordig allemaal via de glasvezel. KPN biedt in ruim 40 gemeenten haar Glasvezelpakketten aan om iedereen zo 'klaar voor de toekomst' te maken. De dagelijkse praktijk is anders: sommige mensen zitten maanden zonder internet of telefoon of kijken naar een televisie met stilstaand beeld. Is de glasvezeltechniek toch nog toekomstmuziek? RADAR zoekt het uit.

Toptijdschriften
Als je bijvoorbeeld van boten houdt, dan is een gratis tijdschrift over boten natuurlijk ideaal. Voor slechts een klein bedrag aan verzendkosten ontvang je uiteindelijk een jaar lang 'gratis' een tijdschrift over... computers! Er lijkt iets goed mis te gaan. Het blijkt slechts het topje van de ijsberg. RADAR duikt erin.

Voor meer informatie: www.trosradar.nl