Persbericht

Cisco benoemt AXIANS tot Gold Partner

Utrecht, 6 september 2010 - AXIANS (Netlink) is door Cisco benoemd tot Gold Certified Partner. De netwerkspecialist krijgt daarmee de erkenning als bewezen toppartner, als één van de weinige bedrijven in Nederland. Volgens Cisco heeft AXIANS laten zien 'te beschikken over gekwalificeerde medewerkers, support en specialisatie die nodig zijn om de oplossingen van Cisco op het hoogste niveau te verkopen, implementeren en ondersteunen'.

Eerder dit jaar won AXIANS al een Europese award van Cisco, als Commercial/Mid-market Partner of the Year. Nu is de partnerovereenkomst tussen de twee bedrijven uitgebreid van de Silver status naar Gold. In Nederland zijn op dit moment zeven bedrijven met deze status.

Rob Wennekendonk, Managing Director bij AXIANS: "Wij zijn al jaren de trusted advisor voor Cisco-eindgebruikers en hebben laten zien dat we complexe vraagstukken op elk moment en elke locatie kunnen oplossen. Daarom zijn we er bijzonder trots op dat Cisco dit erkend heeft met deze Gold-status. We zien dit als een erkenning dat onze processen geschikt zijn om 24-uursondersteuning te leveren aan onze klanten. Bovendien zijn we gecertificeerd voor alle Advanced Technologies die relevant zijn voor Cisco."