Ingezonden persbericht


Persbericht

Negende veiling ALD Automotive uitverkocht

Hoofddorp, 6 september 2010 - Bij ALD Automotive vond afgelopen donderdag de jaarlijkse veiling van ex-leaseauto's plaats voor autohandelaren. Op enkele auto's na zijn alle 135 onder de hamer gekomen occasions verkocht.

Meer dan 50 groothandelaren en gespecialiseerde dealers kwamen op de besloten veiling af, welke plaatsvond in de car outlet van ALD Automotive in Meerkerk. Onder leiding van een veilingmeester boden tal van autohandelaren, na een startprijs per kavel, tegen elkaar op. De veiling vond voor de negende keer plaats en werd georganiseerd in samenwerking met FleetSelect Online.

De veiling ging van start met twee bijzondere kavels, waaronder een arrangement bij restaurant De Librije in Zwolle en kaarten voor de voetbalwedstijd Feyenoord - Ajax. De opbrengst daarvan a E 1.900,- wordt volledig geschonken aan de stichting 'Doe een Wens'. Vervolgens ging een gevarieerd aanbod occasions onder de hamer: jong, oud, veel en weinig kilometers en een aantal lichte bedrijfswagens.

Piet Heins, Car Sales Manager ALD Automotive: "Onder de autohandelaren heerste duidelijk optimisme en er werd goed geboden. Vanwege het succes van de veiling zetten we deze jaarlijkse traditie ook volgend jaar zeker voort".


- Einde persbericht -

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 788.000 voertuigen en 4.000 werknemers in 39 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen binnen Europa. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.



Ingezonden persbericht