Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TOSHIBA TEC vult mobiele Auto ID-printoplossingen aan met de nieuwe MD-480I-serie

Robuuste, gebruiksvriendelijke printer met USB-, seriële of Bluetooth-connectiviteit

Brussel, 06 september 2010 - TOSHIBA TEC verrijkt zijn portfolio met de MD-480I 'in-vehicle'-printer. De MD-480I is het resultaat van dertig jaar ervaring in de productie van hoogwaardige dotmatrixprinters. De printer beschikt over een 24-pins hoge-resolutie printkop en een groot aantal functies die verkoop- en logistiek personeel onderweg een grotere flexibiliteit bieden.

De TOSHIBA MD-480I is een dotmatrixprinter die in voertuigen wordt gemonteerd. Deze printer is ontwikkeld om verkoop- en logistiek personeel onderweg zelf facturen (maximaal met zeven doordrukken), ontvangstbonnen en andere logistieke documenten te laten maken. De printer werkt met doorvoer van kettingpapier of losse A4-pagina´s en haalt een printsnelheid van maximaal 400 tekens/sec. Hierdoor is de printer in staat om voor elke toepassing snel en eenvoudig de gewenste documenten te printen.

"Naar aanleiding van de introductie van onze nieuwste printer wil ik graag twee voorbeelden geven, die aantonen hoe hoog de standaarden zijn die we salesteams dagelijks bieden", zegt Tom Geerinck, Business Unit Manager Auto ID Division bij TOSHIBA TEC. "Ten eerste maakt de 180 graden-opening in het printerdeksel een veilige en makkelijke vervanging van de cassette met printerlint mogelijk. Ten tweede is er geen accu nodig doordat de MD-480I een AC-adapter heeft en eveneens direct aangesloten kan worden op het stroomcircuit van het voertuig. Het spreekt voor zich dat alle TOSHIBA-printers voldoen aan zowel de RoHS-* als de Europese WEEE-regelgeving**."

In combinatie met de softwaretoepassingen van partners zorgt het gamma mobiele printers van TOSHIBA TEC voor het correct verwerken, beheren en overdragen van gegevens op locatie. Hierdoor beschikken medewerkers onderweg over precies datgene wat ze nodig hebben om het maximale te halen uit een direct klantcontact.

De MD-480I mobiele dotmatrixprinter is per direct verkrijgbaar via het partnerkanaal van TOSHIBA TEC in Noord-Amerika en Europa.


* Restriction of Hazardous Substances
** Waste Electrical and Electronic Equipment Directive

Over TOSHIBA TEC Corporation
TOSHIBA TEC Corporation beheert de productplanning, marketing, verkoop, het onderhoud en de distributie van POS-systemen (Point Of Sale), kassa's, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen over heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. TOSHIBA TEC Europe biedt totaaloplossingen voor retail en industrie, van advisering en systeemontwerp tot systeeminstallatie, bediening en onderhoud.

TOSHIBA TEC Europe heeft haar hoofdkantoor in Brussel en telt drie divisies: Retail, Auto-ID en Services.

TOSHIBA TEC is een onafhankelijk werkend bedrijf van Toshiba Corporation, de zevende grootste producent van elektronische/elektrische toestellen en het 91ste grootste bedrijf ter wereld wat verkoop betreft. Toshiba is een wereldleider en vernieuwer in het ontwikkelen van high technology, een veelzijdige producent en handelaar van geavanceerde elektronische en elektrische producten die informatie- en communicatiesystemen overspannen.

Toshiba werd opgericht in 1875, en vandaag beheert zij een globaal netwerk van meer dan 740 bedrijven, met 204.000 personeelsleden wereldwijd en een jaarverkoop in 2009 die de 6,3 biljoen yen (US$68 miljard) overstijgt.

Voor meer informatie over TOSHIBA TEC POS-systemen, kassa's, weegschalen, RFID-klare barcodeprinters, randapparatuur, retail en Auto-ID softwareoplossingen, kunt u terecht op de TERIS website via www.toshibatec-eu.nl.