Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

GOLDEN TULIP VIERT FEEST
OPENING GOLDEN TULIP AMERSFOORT & 1-JARIG BESTAAN EHP HOTELS

Amersfoort, 6 september 2010 - Vrijdag 3 september was het dubbel feest in Amersfoort. Niet alleen vierde investeringsfonds European Hospitality Properties het eenjarig bestaan, Tulip Inn Amersfoort heropende tevens haar deuren als Golden Tulip Amersfoort. Haike Blaauw, Senior Vice President Franchise Operations van Golden Tulip, en Martin Lindelauf, Director of Operations EHP Hotels, verzorgden samen de officiële opening van de accommodatie mét vernieuwde vergaderfaciliteiten

Metamorfose
Golden Tulip Amersfoort heeft een ware metamorfose ondergaan. Het voormalige Golden Tulip hoofdkantoor is omgebouwd tot modern meetingcomplex en biedt 17 multifunctionele vergaderzalen met daglicht en state of the art AV apparatuur. De gevel is voorzien van een nieuwe kleur en het Golden Tulip logo.

Ongekende vergadermogelijkheden
"Er is veel veranderd bij ons in Amersfoort. Behalve 94 kamers en een suite, bieden we onze gasten nu nog betere vergaderfaciliteiten. De 17 vernieuwde zalen hebben alles wat je mogelijkerwijs bij een bijeenkomst, boardroommeeting of team building event nodig zou kunnen hebben. Door deze veranderingen sluit ons hotel qua service en faciliteiten beter aan bij het Golden Tulip product dan bij Tulip Inn. Om duidelijkheid te scheppen in de markt, heten we daarom vanaf nu Golden Tulip Amersfoort. Dat is reden voor een feestelijke opening. Tel daar het eenjarig bestaan van EHP Hotels bij op en je begrijpt wat een spektakel het hier was" aldus Robbert Weddepohl, General Manager Golden Tulip Amersfoort. Het groot aantal gasten werd verwend met fingerfood, uitgebreide buffetten en natuurlijk champagne. De band Hollywood Boulevard zorgde voor een wervelend optreden.

Moderne faciliteiten
Golden Tulip Amersfoort, ligt midden in de bossen en vlakbij het historisch centrum van Amersfoort. Rust, ruimte en gastvrijheid gaan hier moeiteloos hand in hand met moderne faciliteiten, vernieuwde vergaderzalen en luxe. Het hotel beschikt over 73 comfort kamers, 20 executive kamers en een junior suite. Het trendy BRANCHE Restaurant, Bar & Lounge van Golden Tulip Amersfoort, biedt uitzicht op de prachtige tuin in dit natuurrijke gebied. Lekker ontspannen in één van de loungestoelen, aan de bar of juist meer formeel dineren in het restaurant met de smakelijke internationale kaart.

Over Golden Tulip Hospitality Group
Met bijna 50 jaar ervaring als franchiseonderneming, is Golden Tulip Hospitality Group uitgegroeid tot een Hospitality bedrijf dat diensten aanbiedt in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 180 hotels en een totaal van 27.000 kamers in meer dan 40 landen wereldwijd.

De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch.

Golden Tulip is onderdeel van de Louvre Hotels Group die de merken Premiere Classe, Campanile, Kyriad and Kyraid Prestige voert. De totale portfolio bestaat uit 1.072 hotels met een totaal aan 83.000 kamers in alle hotelcategorieën. Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com

Fotobijschrift:
Op de foto staan van links naar rechts: Robbert Weddepohl (General Manager Golden Tulip Amersfoort), Haike Blaauw (Senior Vice President Franchise Operations van Golden Tulip Hospitality Group) en Martin Lindelauf (Director of Operations EHP Hotels).



Ingezonden persbericht