Chérie Carter-Scott geeft voor het eerst Negaholics seminar Amsterdam


AMSTERDAM, 20100830 -- Dr. Chérie Carter-Scott komt op maandag 6 september voor de allereerste keer haar Negaholics seminar geven in Amsterdam. Het seminar is bedoeld voor mensen die schoon genoeg hebben van hun negatieve gedachten en tendensen en een positieve verandering in hun leven willen maken. Haar boek over hetzelfde onderwerp is in juni in het Nederlands uitgekomen.

Tijdens het (Engelstalige) seminar wordt uitgelegd waar negativiteit vandaan komt, waarom mensen een negatieve houding ontwikkelen, de verschillende categorieën van negativiteit, wat de hersenen hiermee te maken hebben, en welke elementen aan dergelijke verslavingen ten grondslag liggen. Via een quiz worden deelnemers uitgenodigd hun mate van negativiteit te testen. Vervolgens worden manieren besproken om dit blijvend en op makkelijk toepasbare wijze te veranderen. Mensen die zichzelf en hun organisaties positief willen veranderen, zullen veel baat hebben bij de kracht van dit verhelderende en unieke seminar.
Het Negaholics seminar zal plaatsvinden in het Regardz Meeting Center van 9.00 tot 17.00 in Amsterdam (5 min. van Amsterdam CS). Kijk voor meer informatie op www.themms.eu/nl of meld je meteen aan op seminar@themms.com.

Dr. Chérie Carter-Scott is een frequente bezoekster van Nederland en komt hier al sinds 1988, de eerste keer op uitnodiging van Frits Philips. In 1974 richtte ze The MMS Institute op in Amerika en sinds 2004 heeft The MMS een eigen kantoor in Amsterdam. Zij heeft vele boeken geschreven (haar bekendste boek is If Life is a Game, These are the Rules), is meerdere keren bij Oprah Winfrey geweest en inmiddels wordt haar coaching methode in 3 continenten gedoceerd en geleefd. Ze is net terug uit Bangkok, waar ze als gastdocente les geeft aan de Webster University, en is nu o.a. in Nederland om haar Negaholics seminar te presenteren.

The MMS (Motivation Management Service) Institute richt zich op het ondersteunen van individuen en bedrijven bij transformatie en veranderingsprocessen, waarbij de nadruk ligt op innerlijke motivatie, eigen kracht en eigen keuze. The MMS Institute verzorgt al meer dan dertig jaar Coach Trainingen, Inner Negotiation Workshops en een grote variëteit aan Corporate programma's.