Wapit lanceert Neerlands eerste mobiele internetzoekmachine


ALMERE, 20100906 -- Wapit lanceert als eerste organisatie in Nederland een internetzoekmachine voor de mobiele telefoon. Het geeft deelnemende bedrijven de zekerheid altijd en overal vindbaar te zijn. Daarbij heeft Wapit in deze mobiele zoekmachine een geavanceerd platform geïntegreerd, waarbij deelnemers voor een klein bedrag per jaar de beschikking krijgen over een eigen website waarop bedrijfspresentaties kunnen worden geplaatst. Wapit Nederland is gevestigd in Almere en is onderdeel van Wapit Zuid-Afrika, welke is opgericht in 2008.

Voordelen Wapit
Eenieder die zich aanmeldt is voor elke internetgebruiker vindbaar op zowel de mobiele telefoon als thuis op de pc. Daarbij hebben ondernemers zonder eigen website met de applicatie van Wapit een mooie gelegenheid hun onderneming op internet te presenteren. Deelnemers die al wél over een eigen website beschikken, genieten vanwege deze service van een nog betere vindbaarheid op internet. Wapit biedt deelnemers een extra SEO-service, wat inhoudt dat Wapit zeer toegankelijk is voor andere zoekmachines en dat de webpagina's van deelnemende bedrijven in Google gemakkelijk worden geïndexeerd en gevonden.

Een deelnemer van Wapit vertelt: "Het mooie van deze applicatie is, dat mijn onderneming altijd en overal vindbaar is. Ik heb niet eens een eigen website, maar toch zit mijn onderneming in de binnenzak van elke consument. Geweldig toch!"

Wapit is onafhankelijk en heeft alles in eigen huis ontwikkeld. Ondernemers kunnen uitgebreide bedrijfspresentaties realiseren met behulp van tekst, foto's, producten, diensten, menukaarten etc. Ook de link naar de eventuele eigen website komt vanzelfsprekend duidelijk naar voren, evenals de notering in Google Maps. Wapit verricht allerlei marketingactiviteiten en creëert daardoor extra belangstelling voor zowel de website van Wapit als voor de deelnemende bedrijven. Resultaten van bezoekersaantallen van de eigen website zijn middels rapporten inzichtelijk.

Wapit biedt geïnteresseerde ondernemers tijdelijk de mogelijkheid twee jaar gebruik te maken van Wapit's diensten, terwijl maar voor één jaar hoeft te worden betaald. Voor meer informatie hierover kan men de website www.wapit.eu raadplegen.