KantoorABC nieuwe informatieve website voor kantoor


MAARSSEN, 20100906 -- Er is een nieuwe website beschikbaar voor iedereen die werkzaam is binnen de facilitaire dienstverlening, www.kantoorabc.nl. Deze overzichtelijke website geeft informatie over facilitaire producten en diensten, veiligheid en gebouw- en personeelsgerelateerde zaken. Van arbozaken tot watercoolers en niet alleen praktische informatie maar ook de links naar de officiële websites en wetgeving.

KantoorABC is gemaakt om facilitair managers, office managers, secretaresses en MKB-directeuren een goed overzicht te geven van de mogelijkheden en verplichtingen binnen de facilitaire dienstverlening. Tevens is de site voorzien van goede adviezen over bijvoorbeeld werkafspraken die gemaakt kunnen worden en hoe de bedrijfscommunicatie het beste te organiseren is. Daarnaast is er uitleg over de nieuwste ontwikkelingen zoals het-nieuwe-werken en thuiswerkplekken.

KantoorABC is zeer overzichtelijk ingedeeld, er kan zowel op alfabet als op thema worden gezocht. De site wordt dagelijks voorzien van nieuwe content en houdt de laatste facilitaire ontwikkelingen scherp in de gaten.

KantoorABC is gemaakt door Jennifer Verspoor, zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de facilitaire dienstverlening, onder andere bij Nyenrode Business University en Reed Business. Uit ervaring weet zij hoe lastig het kan zijn om heldere facilitaire informatie te vinden op het internet, vandaar dat zij besloot om www.kantoorabc.nl te maken. Naast de website is Jennifer Verspoor werkzaam als zelfstandige binnen de facilitaire dienstverlening.