Rhinosix: een alles-in-1 mortel voor diverse klussen


Eindhoven, 20100907 -- Metzger, een merk van Saint-Gobain Weber Beamix B.V., heeft een nieuwe variant aan het Rhino assortiment toegevoegd, de Rhinosix. Deze mortel is geschikt voor het metselen van zuigende en niet-zuigende stenen, het metselen van glazen bouwstenen, het voegen van metselmortel, stuken, het leggen van een zandcementdekvloer en het leggen van vloertegels.

Metzger Rhinosix is een veelzijdig toepasbare cementgebonden mortel te gebruiken voor vrijwel alle klussen binnen- en buitenshuis zoals het metselen van zowel zuigende als niet-zuigende stenen, metselen van glazen bouwstenen, voegen van metselwerk, stuken, voor het leggen van een zandcementdekvloer of het leggen van vloertegels.

Deze gemakkelijk te verwerken mortel voldoet aan EN 998-1/2 / 13813 en is verpakt in een handige hersluitbare 25 kilo emmer waardoor de mortel vrij van vocht blijft en langdurig houdbaar is. Metzger Rhinosix is houdbaar en chromaatarm tot negen maanden na productiedatum in de originele en gesloten verpakking.

Op www.metzger.nl is uitgebreide informatie en zijn alle verwerkingsadviezen over de Metzger Rhinosix verkrijgbaar.

Over Saint-Gobain Weber Beamix B.V.
Saint-Gobain Weber Beamix B.V., onderdeel van Saint-Gobain, ontwikkelt en levert prefab mortelproducten en verwerkingsystemen voor de projectenmarkt in onder andere de woning- & utiliteitsbouw, de (prefab)industrie en de civiele bouw. Het hoofdkantoor van Weber Beamix is gevestigd Eindhoven maar heeft daarnaast ook productielocaties in Amsterdam en Rotterdam. In totaal telt Weber Beamix ruim 150 werknemers.