Gemeente Valkenswaard

Informatieavond sportpark Norbertusdreef

Informatieavond sportpark Norbertusdreef

Op maandag 6 september aanstaande is er een informatiebijeenkomst over het verharden van de huidige parkeerplaatsen bij sportpark Norbertusdreef in Dommelen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in café-zaal "Dommelstroom" aan de Bergstraat 32 in Dommelen. Medewerkers van de gemeente informeren tijdens deze avond de gebruikers, omwonenden en andere belangstellenden, over de uit te voeren werkzaamheden.

Werkzaamheden

Op dit moment ligt er een verharde toegangsweg naar sportpark Norbertusdreef met aangrenzende, onverharde parkeerplaatsen. Het is de bedoeling om deze parkeerplaatsen te verharden. Tijdens het voorbereidende bodemonderzoek is op de locatie een lichte verontreiniging aangetroffen. De grond wordt daarom eerst gesaneerd voordat de werkzaamheden aan het parkeerterrein plaatsvinden. Er komen 39 verharde parkeerplaatsen, waarvan één 1 invalidenparkeerplaats.

Planning

In goed overleg met de gebruikers van het sportpark is de uitvoering van de werkzaamheden gepland vanaf maandag 11 oktober tot en met vrijdag 5 november aanstaande. Tijdens het werk blijft het sportpark te voet bereikbaar.

Informatie

De gebruikers en omwonenden van het sportpark worden per brief uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst op 6 september.