Vereniging Eigen Huis geeft leden een vakman cadeau 01/09/2010 11:27

Werkspot

Vereniging Eigen Huis geeft leden een vakman cadeau

Samenwerking met Werkspot.nl in teken van maandthema 'Verbouwen'

Tilburg, 1 september 2010

Vereniging Eigen Huis geeft in september - van 6 tot en met 29 september - elke werkdag een vakman cadeau aan één van haar leden. Voor deze actie is een samenwerking aangegaan met Werkspot.nl, de marktplaats voor klussen in en om het huis. Werkspot.nl faciliteert de actie via hun website en neemt tevens de kosten van de vakmannen voor zijn rekening. De actie vindt plaats in het kader van het maandthema 'Verbouwen'. Leden van de Vereniging Eigen Huis die hun huis aan het verbouwen zijn of met onderhoud bezig zijn, kunnen via www.eigenhuis.nl/werkspot een opdracht plaatsen en maken zo kans op één dag lang een gratis vakman.

Marlies Pernot, algemeen directeur van Vereniging Eigen Huis: "Veel van onze leden willen hun huis opknappen of verbouwen en voor hen kan Vereniging Eigen Huis veel betekenen. We hebben een handleiding voor verstandig verbouwen, helpen leden als ze een geschil hebben met hun aannemer en hebben gezorgd voor een nieuwe Verbouwingsovereenkomst met consumentenvoorwaarden. Natuurlijk zijn er onze keuringen, waarbij een bouwkundige eventuele gebreken constateert die hersteld moeten worden. Indien nodig kunnen we hen daarbij juridisch bijstaan. Om verbouwen op een sympathieke manier onder de aandacht te brengen hebben we samen met Werkspot.nl de actie 'win een vakman voor een dag' opgezet.

Joost Gielen, oprichter van Werkspot.nl: "Wij brengen via de website Werkspot.nl dagelijks honderden mensen met verbouwingsopdrachten in contact met vakmannen. Eerder deze maand werd de 200.000e opdracht geplaatst. Toen de Vereniging Eigen Huis ons vroeg om deel te nemen aan de actie 'Win een vakman voor een dag' waren we natuurlijk gevleid, maar het voelt ook als een logische samenwerking. Voor de leden van Vereniging Eigen Huis is het een financieel aantrekkelijke actie, maar daarnaast is het ook weer een bijdrage aan de werkgelegenheid in de bouwsector. "

Over Werkspot.nl
Werkspot.nl - opgericht in 2005 - is de eerste en grootste online marktplaats voor klussen in en om het huis. Het principe van Werkspot.nl is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen kunnen hier vervolgens een bieding op uitbrengen. Verder geven opdrachtgevers een referentie en rapportcijfer aan de vakman zodra een klus is afgerond. Door deze reviews krijgen medegebruikers een helder beeld van de kwaliteit van de vakman of klusbedrijf.

In totaal zijn inmiddels 200.000 opdrachten op Werkspot.nl geplaatst, waarvan de laatste 100.000 in 2010. De biedingen worden gedaan door meer dan 7.800 vakmannen en dit aantal groeit nog steeds. De gemiddelde waarde van een klus is 2.500 euro, waarmee het totale bedrag dat sinds 2005 via Werkspot.nl werd verhandeld 500 miljoen euro bedraagt.

In juli 2009 heeft De Telefoongids BV, uitgever van De Telefoongids & Gouden Gids, een belang van 50% in Werkspot.nl genomen.

Over Vereniging Eigen Huis
Met ruim 680.000 leden is Vereniging Eigen Huis de grootste consumentenorganisatie voor huidige en toekomstige eigenwoningbezitters. De vereniging behartigt de belangen van mensen met een eigen woning en biedt haar leden kennis, advies, diensten en producten op ieder gebied van het wonen. Het meest bekend zijn de aankoop en opleveringskeuring voor bestaande en nieuwbouwwoningen. Daarnaast biedt de vereniging haar leden ondermeer een eigen hypotheekservice. Leden ontvangen maandelijks het Eigen Huis Magazine en kunnen kostenloos gebruik maken van de expertise van de financiële, bouwtechnische en juridische medewerkers. De vereniging geeft op eigenhuis.nl alle informatie over het kopen, verkopen, verbouwen en onderhouden van de eigen woning.

Kijk voor meer informatie op www.werkspot.nl of www.eigenhuis.nl





http://www.eigenhuis.nl/werkspot


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,