Ingezonden persbericht


nr. 157

Hilversum, 11 augustus 2010

NIEUW RADIO 2 PROGRAMMA 'HALVERWEGE'
Vanaf 6 september 2010 iedere werkdag om 19.00 uur op Radio 2

Vanaf 6 september is Alfred van de Wege, radiopresentator bij de EO, iedere werkdag van 19.00 tot 20.00 uur te horen in het nieuwe programma HalverWege op Radio 2. Alfred neemt hiermee het stokje over van radiocollega Jan Willem Roodbeen die het programma hiervoor presenteerde onder de naam 'De Gouden Greep'.

In HalverWege brengt Van de Wege een mix van de hits uit het verleden en heden. Ook is er aandacht voor de allernieuwste muziek en voorziet hij de luisteraars van nieuwsfeiten die ze die dag nog niet gehoord hebben. Het is een ontspannen en vooral gezellig programma met veel muziek.

Van de Wege begon in 2008 bij de EO als dj bij het jongerenplatform Xnoizz. Vanaf 2009 is hij muzieksamensteller voor diverse programma's waaronder Laat op 2 (radio 2). De afgelopen jaren is hij al regelmatig op radio 2 te horen als invalpresentator voor het programma Laat op 2 en later ook de Gouden Greep. Een logische stap dus voor hem om nu een eigen programma op radio 2 te gaan presenteren. Alfred van de Wege: "Een eigen radioprogramma is voor mij een droom die uitkomt, en dat dit bij radio 2 mag is geweldig! De muziek spreekt me erg aan en ik voel me erg thuis bij radio 2. Ik heb er enorm veel zin in!"


---

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht